Team Cup Dressur

Team Cup Dressur er en landsdækkende konkurrence i holddressur, med det formål at give rytterne på lavere konkurrenceniveau flere udfordringer, som en sidegevinst ønskes der ligeledes etableret venskaber klubberne i mellem.

I Team Cup Dressur medbringer rytteren ikke selv pony eller hest, istedet deles to ryttere om den samme hest/pony fra værtsklubben. Værtsklubbens ryttere rider først de fastlagte programmer (se programmer nederst til venstre på siden) igennem og dernæst er det gæsternes tur. Konceptet er at team cup dressur holdene mødes på skift hos hinanden, og at de efter en turnering alle har været på besøg hos hinanden.

Ved deltagelse i Team Cup Dressur trænes rytteren omstillings parathed og fleksibilitet. Tænk bare på, en hel sæson igennem at skulle ud og prøve at ride på fremmede heste. En helt ny og spændende oplevelse for de fleste bredderyttere. Det skader jo heller aldrig at se en anden rytter ride den hest, som man sædvanligvis selv rider rundt på. Holdet består at 2 ponyekvipager og 2 hesteekvipager.

Du kan læse meget mere om Team Cup Dressur her